Gyakran Ismételt Kérdések

Miért pont az EBEPLAN Ipari Berendezések Kft.-t válasszam?
Mert az EBEPLAN nem erőlteti rá ugyanazokat a termékeket az érdeklődő cégek részére. Nagyon fontos nálunk a vevővel való személyes kapcsolattartás, az igények teljeskörű felmérése, és az optimális megoldás kiválasztása. Harminc éves fennállásunk alatt felépített referenciamunkáink pedig látható igazolást adnak szakértelmünkre és termékeink jó minőségére.

Hogyan vehetem fel az EBEPLAN Ipari Berendezések Kft.-vel a kapcsolatot?
Nagyon sok féle lehetőség adott. A hagyományos telefon, fax és e-mail kapcsolat mellett szívesen felkeressük személyesen az Önök kapcsolattartó kollégáját. A személyes találkozás alkalmával a legtöbb esetben előjönnek olyan kérdések, amelyek egy levelezés esetén fel sem vetődnek.

Miért fontos a személyes kapcsolatfelvétel?
Egy termék vagy szolgáltatás esetében az árközlés és szállítási határidő mellett nagyon fontos a lehetséges alternatívák közötti választás, amelyekkel energiát, időt vagy szervízköltséget spórol meg, esetleg hosszabb élettartamot vagy kevesebb környezetkárosító hatást érhet el, vagy bármi más előnyös tulajdonságra lelhet. Ezek átbeszélése és a felmerülő kérdések megválaszolása a legtöbb esetben igényli a személyes megbeszélést.

Mennyire partner az EBEPLAN Ipari Berendezések Kft. abban, hogy egy technológiai változtatást az üzemeltetés mellett véghez tudjunk vinni?
Cégünk figyelembe veszi a megrendelőink üzemeltetési szokásait. Rugalmasan kezeljük az elvégzendő feladatokat és a mindig a vevőinkkel egyeztetve ütemezzük saját munkáinkat.

Mennyire fontos az EBEPLAN Ipari Berendezések Kft. részére az egyre inkább előtérbe kerülő energiaracionalizálás?
Cégünk folyamatosan adja javaslatait az érdeklődő ügyfeleinek az energiát megtakarító megoldásokra. Nemcsak kínáljuk a költséghatékony gépeinket, hanem energiafelhasználást összehasonlító számításokkal támasztjuk alá ajánlatainkat, hogy a megrendelő (üzemeltető) tervezni tudja a beruházás megtérülési idejét és az utána következő anyagi előnyöket.

Csak eladják a termékeiket, vagy be is szerelik azokat?
Igény szerint dolgozunk. Lehetőség van csak vásárlásra, de természetesen a megrendelés szerint telepítjük is berendezéseinket. A beépítést szakszerűen és lelkiismeretesen, a kiváló referenciamunkáinkban részt vevő, nagy tapasztalattal bíró saját embereink végzik el. A beépítésen túl a szervízelést és az esetleges javítást is végezzük, valamint biztosítjuk az alkatrészek utánpótlását.

Érdekelne minket az Önök terméke vagy technológiai megoldása, de az ország másik felén vagyunk. Nem drága ez miatt az ajánlatuk?
Termékeinket a postával, vagy egyéb szállító cégekkel szállíttatjuk. Ha messzebb kell vitetni az országban, az költségben nem jelentős, attól nem kell tartani. Ha komplett technológiát szállítunk, akkor törekszünk arra, hogy az ajánlatunk összességében versenyképes legyen még akkor is, ha messzebb van a telephelyünk. Mivel a munkáink döntően az ország dunántúli vagy attól távolabbi területén kerültek elvégzésre, így elmondhatjuk, hogy ajánlataink többsége ettől függetlenül is kedvező megrendelőink számára.

Külföldön is dolgoznak?
Igen, a környező országokban már szinte mindenhol dolgoztunk, sőt még Bulgáriában is volt egy projektünk. Romániában már több alkalommal szereltünk, a szakszerű és elismert munkavégzés kompenzálja a távolságból adódó többletköltséget.