Bemutatkozás

Bemutatkozás

Az EBEPLAN Ipari Berendezések Kft. közel negyven éve meghatározó szerepet tölt be Ausztriában és Magyarországon a környezet- és energiatechnológiai projektek gépészeti termékeinek szállításában és azok telepítésében, szervízelésében.

 

Fő tevékenységünk a vízipari beruházások, létesítmények kiszolgálása. Vízkezeléssel és szennyvíztisztítással kapcsolatos termékeink, szolgáltatásaink hosszú évek óta megrendelőink elégedettségét vívják ki. Magas műszaki színvonalú technológiát alkalmazó beruházásokat valósítunk meg, mivel számunkra a minőség a legfőbb szempont.


 

Munkáink során törekszünk vevőink igényeinek minél magasabb szintű kiszolgálására, a határidők betartására és a garanciális kötelezettségek korrekt teljesítésére. Előnyben részesítjük az egyszerű, de ugyanakkor bevált megoldásokat, azonban a speciális, egyedi igények szerinti kivitelezésben is nagy gyakorlattal rendelkezünk. Kollégáink tapasztalt mérnök-technikusok, szerelők, minősített hegesztők, akik folyamatos képzést kapnak, érdeklődnek az új technológiák iránt és jól reagálnak a megoldandó feladatokra. 

 

Cégünk egy független termékértékesítő és szolgáltató társaság, így nem egyfajta technológiai módszert szeretnénk ráerőszakolni megrendelőinkre, hanem válogatva a lehetséges technológiák és gépészeti kialakítások közül az adott helyre mindig a legoptimálisabb megoldást kínáljuk.

 
 
 

Kiváló referenciákkal rendelkezünk és kapcsolatban vagyunk szinte az összes nagyobb magyarországi vízművel, szennyvíztisztító teleppel. Sokat dolgozunk külföldön is, így elégedett ügyfeleink vannak Ausztriában, Németországban, Szlovéniában, Romániában, Bulgáriában és Horvátországban. Nagyobb projektekben alvállalkozóként veszünk részt különböző generál kivitelező cégekkel együttműködve.

 

 

 


A vízszolgáltató és szennyvízkezelő cégek mellett jelenleg számos ipari üzemmel is van üzleti kapcsolatunk (vegyipar, élelmiszeripar, feldolgozóipar, stb.), ahol áramlás- vagy környezettechnikai, illetve szennyvíztechnológiai feladatokban kapnak tőlünk segítséget.