Cégfilozófia

Az EBEPLAN Ipari Berendezések Kft.
- munkatársai elkötelezettek a környezetvédelem és a környezettudatos gondolkodásmód irányában. Ezt a szemléletet próbálják továbbadni minden ügyfelüknek és ismerősüknek.
 
- munkái során szem előtt tartja a környezetkímélő megoldásokat, minden tudásával arra törekszik, hogy a technológiai lehetőségeket számba véve mindig az ügyfelei érdekeinek megfelelően a legoptimálisabb megoldásokat tudja kiajánlani, és alkalmazni.
 
- külön figyelmet szentel az áramellátást igénylő berendezéseinek minél gazdaságosabb kiválasztására. Tervezéseinél, méretezéseinél az egyik legfontosabb szempont a gépek energiafelhasználásának optimalizálása, összhangban a napjainkban egyre fontosabbá váló energiaracionalizálási törekvéseknek.
 
- elkötelezett a minőségi termékek elterjesztésében, a „megfelelő helyre megfelelő termék” szlogen lehető legtöbb helyen való alkalmazásában. Pl: szennyvíztelepre a hagyományos szénacél vagy horganyzott acél helyett kizárólag korrózióálló acél termékeket (korlát, létra, aknafedlap, lépcső, stb.) ajánl. Ezt teszi abban a tudatban, hogy a szempont akár versenyhátrányt is jelenthet.
 
- keresi az újabb lehetőségeket, technológiákat az ügyfeleinél megoldandó problémákra. Munkatársait folyamatos képzéssel segíti a tervezési és kivitelezési munkák minél magasabb szintű elvégzése érdekében.
 
- felkészült állományával, megbízható és szakszerű munkájával, valamint minőségi termékeivel meghatározó szerepet kíván betölteni Magyarországon és a környező országokban az ipari berendezések forgalmazásában és szerelésében.